HİSBİL'den Çocuk Kitapları ve Oyuncak Bağışı

HİSBİL'den Çocuk Kitapları ve Oyuncak Bağışı

https://www.gencgazete.net/hisbil-ogrencileri-kardes-okula-kitap-ve-oyun-hediye-etti

05.12.2023 137

Toplum İçin Eğitim: HİSBİL Öğrencilerinden Örnek Davranış

Kardeş Okula Kitap ve Oyun Desteği

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğretmenleri  rehberliğinde kitap toplama kampanyası düzenledi. Bu kampanya sonucunda toplanan kitaplar ve kutu oyunlar, Hamzabey İlkokulu ve Ortaokulu'na hediye edildi.

Bir Kitap Bin Umut

Kampanya, okulun öğrencileri ve öğretmenleri tarafından desteklendi ve toplam 250'den fazla çocuk kitabı toplandı. Etkinlik, İnegol Genclik Merkezi ile iş birliği içinde gerçekleştirildi.

Etkinlik hakkında bilgi veren okul müdürü Cavit Yakşi, okuldaki eğitimle birlikte okul dışındaki hayata karşı duyarlı nesiller yetiştirmeyi çok önemsediklerini belirterek;  “İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerimiz, okul genelinde öğretmen ve öğrencilerimizin bağışları ile 250’den fazla çocuk kitabı topladı. Toplanan bu kitapları ve eğitici kutu oyunlarını kardeş okulumuz Hamzabey İlkokulu ve Ortaokulu’na götürdük. Kulüp öğrencilerimiz ve Kitap getiren her sinif duzeyinden 14 ogrenci gezimize iştirak etti.

  05-12-2023

Kaynak: https://www.gencgazete.net/hisbilogrencilerikardesokulakitapveoyunhediyeetti